Hoi, ik ben Gerda Keizer.

Mijn hele leven ben ik al creatief bezig geweest en sinds 15 jaar is schilderen mijn grote passie. Deze passie wil ik graag met u delen op mijn website.

 

Over mij

Ik ben van 14 juli 1958 en geboren en getogen in Purmerend.
Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen en 6 prachtige kleinkinderen.

Er hangen een paar van mijn schilderijen in een opvanghuis van Bright Fame in Amsterdam voor vrouwen die uit de prostitutie willen. Veel vrouwen zijn geraakt door de schilderijen en het verhaal erachter. Dat maakt het schilderen voor mij heel waardevol. Niet alleen maar een mooi plaatje, maar mensenlevens die aangeraakt worden.

Door mijn onderwerpen en kleurgebruik hoor ik ook vaak dat mensen gewoon vrolijk worden van mijn schilderijen. Dan ben ik blij dat ik een beetje kleur en hoop mag brengen in deze voor vele vaak donkere en bedreigende wereld.

Persoonlijk had ik niet verwacht dat ik ooit portretten zou gaan schilderen, maar na een jaar de onlinecursus “Lets face it” gedaan te hebben was ik verkocht. Ik schilder graag kleurrijke vrouwen, ze stralen kracht uit, maar zijn tevens ook kwetsbaar. Ze zijn van alle tijden en hebben hun eigen verhaal. Soms vertel ik hun verhaal, maar ik laat het ook aan de kijker over om dat zelf in te vullen.

Ik wil vrouwen over de hele wereld bemoedigen met mijn vrouwenportretten. Als vrouw zijn we echt waardevol, krachtig, wijs en een belangrijke factor in onze familie, gezin en de wereld om ons heen.

Contact

  • Adres

    Atelier Gerda Keizer
    Noordeinde 54B
    1121AE Landsmeer

  • Email:

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Volg mij op


All rights Reserved. © 2019 Gerda Keizer